Laatste Nieuws

Hier Vind je het allerlaatste nieuws omtrent Ultimate Ski & Wake 2018

Het laatste nieuws vind je ook op onze facebook pagina

21 JUNI

Xtreme Waterfun heeft de wakefoil getest achter de boot en ze waren het er over eens HET IS GEWELDIG OM TE DOEN MAAR HET VERGT ENIGE TIJD OM HET GOED ONDER DE KNIE TE KRIJGEN. De reactie van Quinzy (het meisje op de film) Je vliegt over het water zo leuk om te doen !!!!! wil je meer weten over de wakefoil neem dan contact op met Xtreme Waterfun of kom Zaterdag en Zondag langs bij Ultimate Ski & Wake en probeer het zelf.

www.xtremewaterfun.nl

🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♀️#wakefoil

Geplaatst door Quinzy Rijkenberg op woensdag 20 juni 2018

20 JUNI

Ultimate Ski & Wake Brielle is meer dan alleen #watersport!! Zo hebben we de #Float party met een deejay op het water, maar op het gezellige terras van Paviljoen Breezze hebben we vanaf 16.00 uur ook nog een leuke #afterparty die tot in de late uurtjes duurt KOM JIJ OOK??
www.ultimateskiwake.nl

 

 

 

 

 

 

19 Juni

Veelzijdigheid aan producten op Ultimate ski & Wake SP TOOLS NAUTICLINE

De Nautic Line van SP Tools is tot stand gekomen door een samenwerking tussen SP Tools, Botenman Watersport
en 4NAUTIC. Zowel Botenman Watersport als 4NAUTIC constateerde een gebrek aan goed gereedschap in de watersportwinkel. Dit terwijl de watersporter hier wel geregeld behoefte aan heeft. Samen met SP Tools is daarom de Nautic Line ontwikkeld. De nieuwe lijn is speciaal voor de watersporter en bevat een verchroomde afwerking. Mede hierdoor is het materiaal zeer slijtvast en roestvrij. De lijn is met zorg samengesteld en bevat een uitgebalanceerd assortiment gereedschap. Voor watersportwinkels is er een draaicarrousel en wandrek voorradig voor directe verkoop. Voor onderhoudsbedrijven, werven en boothandelaren is er de mogelijkheid om de gereedschapskarren te voorzien van
het eigen bedrijfslogo of een foto naar wens.
Zie website voor dit gereedschap
www.4nautic.nl
www.botenmanwatersport.nl

 

 

 

 

 

18 Juni

Struijk Marine Center de Pega dealer van Nederland zal 2 trailer hellingen aanleggen op het evenementen terrein van Ultimate ski en wake om mooie demonstraties te laten zien hoe je een boot in en uit het water kan halen. www.struijkmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

18 JUNI

Botenman Watersport Jachtservice uit Volendam zal aanwezig zijn met een waanzinnige race boot en wij hopen natuurlijk allemaal dat deze boot nog even het water op gaat!!!!! https://www.botenman.nl/

 

 

 

 

 

 

 

16JUNI

In het weekend van 23 en 24 juni van 08.00 tot 18.00 uur is er een snelvaar verbod in het demo gebied van Ultimate Ski & Wake.

DIT I.V.M DE VEILIGHEID van deelnemers aan het evenement.

Het snel vaart verbod geld komend vanaf  Oostvoorne ”bord begin snel vaart verbod 12KM ( eilanden na de Krabbeplaat ) tot de brug N-15.  Na de brug mag weer hard gevaren worden

Komend vanuit Vierpolders snel vaart verbod vanaf de brug N-15 tot aan het bord einde snel vaart verbod 6KM

Boten vanuit de organisatie voorzien van een opvallende sticker mogen hard varen in het demo gebied.

Let op controlerende instanties zullen hier streng op controleren.

Snelvaar verbod Ultimate Ski & Wake Brielse Meer 23 & 24 JUNI

14 JUNI

Omtzigt Watersport de Chriscraft dealer van Nederland zal aanwezig zijn met deze geweldige boten en zal u er alles over kunnen vertellen. Evenementen terrein 23 en 24 Juni Veckhoese sluisweg 3237LW Vierpolders http://www.omtzigt.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 Juni

Primeur Van Toms Wholesale De Wakefoil komt naar Ultimate Ski & Wake. De nieuwste sensatie op watersportgebied op een board vliegend over het water.

De wakefoil zal achter de boot van Xtreme Waterfun getest kunnen worden.

11 JUNI

Heb jij je vaarvergunning al aangevraagd voor het weekend van Ultimate Ski & Wake! er zijn nog enkele beschikbaar.
(Op het Brielse Meer geld een snelvaart verbod als je geen vergunning hebt vraag deze dus daarom GRATIS aan)
LET OP!!!! IN HET DEMO GEBIED VAN ULTIMATE SKI&WAKE ”KRABBEPLAAT EILAND TOT AAN DE BRUG N15” IS DE SNELHEID VERLAAGD NAAR 6KM VOOR ALLE SCHEEPVAART behalve de Standhouders en de deelnemers van Ultimate Ski&Wake voorzien van een speciale sticker.
LET OP POLITIE zal hier streng op Controleren.
Vraag je ontheffing aan op onderstaande link.
 
 

6 Juni

Boek snel je ticket voor de seabreacher de vliegende haai. Ga snel naar de website van Skyshark en boek je rit vooraf zodat je verzekerd bent van een plaats .

Tickets

5 Juni

Heeft u altijd al is willen beleven hoe het is om met een jet aangedreven tender te varen dan is dit uw kans want Delta watersport zal tijdens het weekend van 23 en 24 juni aanwezig zijn op het evenement Ultimate Ski en Wake. Hier verwelkomen wij u hartelijk en staan wij klaar om u met al onze enthousiasme wegwijs te maken in de nieuwe Williams Sportjet.
Zien wij u ook op het evenement Ultimate Ski en Wake ? Wij hopen van wel!

www.deltawatersport.nl

 

 

 

 

4 Juni

De ondernemers rondom het Brielse Meer organiseren van vrijdagavond 22 tot en met zondag 24 juni 2018 het 3e Brielse Meer Spektakel, een waar spektakel op en rond het Brielse Meer. Vrijdagavond 22 juni is de aftrap met een spectaculaire, verlichte vlootschouw met (onder voorbehoud) vuurwerk. Op zaterdag bieden alle deelnemers een dagvullend programma van 10.00 tot 18.00 uur op de eigen locatie. Sommige locaties zullen op zondag hun activiteiten voortzetten.

Met het Brielse Meer Spektakel willen alle deelnemers dit prachtige gebied (blijvend) op de kaart zetten als recreatie/watersport/wandel/fiets-gelegenheid en zo meer geïnteresseerden uit de hele regio trekken.
Het evenement heeft een dagvullend, zeer gevarieerd programma op en rondom het Brielse Meer. Denk hierbij aan demonstraties, roeiwedstrijden, golf & zeil-clinics, duikdemonstraties, mogelijkheid tot waterfietsen, het huren van sloepen en kano’s, het meevaren op diverse schepen enz. Klik hier voor de deelnemende partijen 

Ultimate ski & wake in samenwerking met het Brielse meer spektakel

 

 

 

 

 

 

24 Mei

Dit beloofd spektakel tijdens Ultimate Ski & Wake
Wil jij de ultieme kick beleven op en onder water? Dat kan! 23 juni 2018 komt de firma Skyshark met de Seabreacher naar Ultimate ski & wake.

Het is een compleet nieuwe sensatie in Nederland, waarbij je wordt afgeschoten als een kanonskogel. Binnen 4 seconden zit je boven de 100 kilometer per uur. Je duikt onder de waterspiegel en ploegt als een torpedo je weg naar je target. Met een immense sprong van wel 6 meter hoog spring je boven het water uit en je voelt je even zo vrij als een vogel totdat de zwaartekracht je weer terug naar beneden trekt.

De Seabreacher is een indoor powerboot met 300pk. Met zijn gesealde cockpit kan je een geweldig avontuur beleven zonder zelfs maar nat te worden. Minimale leeftijd is 6 jaar. Wij staan met een stand op Ultimate Ski & Wake
Aanmelden kan op de dag zelf, maar wil je zeker zijn van een plaats reserveer dan van te voren via: info@skyshark.nl

Ook kun je bij ons Flyboarden met de nieuwste rage De Jetovator deze dag

https://www.skyshark.nl

 

 

 

 

 

23 Mei

Belangrijk Nieuws….Vanaf Nu is het mogelijk om je Snelvaarontheffing aan te vragen voor Ultimate Ski & Wake 2018 Voor 23 en 24 Juni
Let op er zijn EXTRA Ontheffingen Maar OP=OP
Wees er snel Bij Registreer je boot nu op
https://snelvaarontheffingen.wshd.nl

 

23 mei

Boat Centre Voorne Putten Officieel deelnemer van Ultimate Ski & Wake Editie 2018

 

 

 

 

 

 

1 Mei

Wil jij snelvaren 23 en 24 Juni tijdens Ultimate Ski & Wake maak dan alvast een account aan op de website van Waterschap Hollandse Delta dan kun jij 1 Juni om 00.00 uur je direct aanmelden voor een 2 daagse vergunning

https://snelvaarontheffingen.wshd.nl

1 Mei

John Biesheuvel Watersport de Rib Specialist Uit Strijen zal aanwezig zijn op Ultimate Ski & Wake met een mooie Revolt Rib met een Seven marine buitenboordmotor.

Wil jij alles weten over deze waanzinnige ribs neem dan contact op met John Biesheuvel

of bezoek de website John Biesheuvel Watersport

 

 

 

 

 

20 APRIL 2018

Een leuke impressie van wat we gaan doen 23 en 24 juni klik op de YouTube link

https://youtu.be/gG_bwF8T4U0

 

16 April 2018

Het programma voor Zaterdag 23 juni 2018 is bekend

10.00 uur opening watersport beurs

13.00 Live muziek met DJ op het strand voor de float Party

16.00 tot 20.00 uur live muziek op het terras bij Paviljoen Breezze Crazy Piano’s

18.00 uur sluiting watersport beurs en Floating Party

20.00 tot 00.00 uur DJ op het buitenterras bij Breezze

 

 

 

 

 

 

 

6 April 2018

Floating Party Brielse Meer

op 23 en 24 juni 2018 is er een grote floating party op het Brielse Meer in de event area van Ultimate Ski en Wake. Float party wil zeggen alles wat drijft gezellig op het water en onder elkaar gaan we er een gezellig feestje van maken.

Nodig vrienden en kennissen uit om mee te doen aan deze gezellige dagen.

 

 

 

 

 

5 April 2018

Seabreacher Aanwezig op Ultimate Ski & Wake

De varende Haai een sensatie ten top voel jij de adrenaline kick al? Het bedrijf achter de seabreacher Skyshark gaat demonstraties geven en u kunt tegen een vergoeding zelf meevaren.

wil jij alvast een voorproefje op de absolute adrenaline kick ga dan snel naar de website van Skyshark.

www.skyshark.nl

 

 

 

 

 

11 Februari 2018

Tijdens de Ultimate ski & wake word er ook een float party gehouden
Zorg dat je er bij bent met eigen boot
De datum van de float party 23 en 24 JUNI 2018

 

 

 

 

 

 

4 Februari 2018

Meld je aan voor het Grootste gratis watersport evenement van Nederland. Jij komt toch ook?

https://www.facebook.com/events/1912475575749547/?ti=icl