Float Party 2018 Brielse Meer 23 en 24 Juni 2018

Float Party Ultimate Ski & Wake 2018

 

Float Party voor iedereen. Datum 23 en 24 Juni 2018 van 12.00 uur tot 18.00 uur met live DJ op het Water

Wil jij het gezelligste watersport feestje van Nederland meemaken kom dan langs met je eigen boot en ga voor anker in de speciale Ultimate ski & wake Floating Area.

Het maakt niet uit of je een grote boot of een kleine opblaasboot hebt iedereen is welkom!!!!

Neem je leukste funtube, opblaasboot of ander drijf object mee en geniet van de gezellige sfeer en zie alle demonstraties die op het water gegeven worden van dichtbij. Als uitstapje kun je langs komen op de event area en kun je genieten van het grootste aanbod van watersport artikelen, of wat dacht je van een hapje en drankje in het gezellige restaurant.

De float party kan alleen maar een groot succes worden met zoveel mogelijk deelnemers en zoveel mogelijk opblaas attributen in het water, wij van de organisatie gaan dan ook een prijs uitloven voor de meest originele float die in het water ligt. wij van de organisatie hopen natuurlijk op zeer mooi weer en dat de water temperatuur goed is en dat iedereen ook heerlijk het water in kan om een verfrissende duik te nemen.

Ultimate Ski & Wake zorgt voor vette demonstraties op het water, je kunt achter dikke wakeboard boten leren wakeboarden, waterskien achter waterski boten, een run op de gaafste funtubes alles word geregeld, uiteraard kun je ook met je eigen boot een rondje varen (mits je een snelvaart vergunning hebt) Let op in het demo gebied van Ultimate ski en Wake kan niet door passanten hard gevaren worden.

Wil je snelvaren in het gebied vraag dan een snelvaart vergunning aan via onderstaande link (tijdelijke ontheffing voor deze dagen) https://snelvaarontheffingen.wshd.nl

Wil je na de float party nog verder feesten, vanaf 16.00 uur is er live muziek op het terras bij paviljoen Breezze, en ofdat nog niet genoeg is vanaf 20.00 uur een nieuw optreden van een bekende DJ op het buitenterras.

Kom je uit de omgeving van Rotterdam kom dan varend naar het Brielse Meer, kom je ergens anders vandaan laat dan de boot te water op de trailer helling van het Brielse Meer. Adres: Brielse Veerweg , Brielle (noord zijde)

Wil je meer weten over dit evenement neem dan contact op met de organisatie van Ultimate Ski en Wake of zie alle berichten op Facebook.

Check onze facebook pagina voor het allerlaatste nieuws over de float party…..

Locatie Float Party

Water event area Ultimate ski & Wake

Veckhoekse sluisweg 2 3237LW Vierpolders

Let op hier kun je geen boot te water laten

Openbare Trailer helling  Adres: Brielse Veerweg , Brielle